ePOP-Turnaus Helatorstaina 21.5.2020

Sarjat:
NK-NN-MK-MN-SN-AVOIN
NK-NN-MK-MN-SN-B
NK-NN-MK-MN-SN-C
NK-MK-NN-MN-SN-HARRASTE
sekä MN-50 C+Harraste

Kilpailuinfo:

Kisoja on tukemassa OP Etelä-Pirkanmaa!

Kaikki alkupelit pyritään pelaamaan 3 pelaajan pooleissa (4 pelaajan pooleja poikkeuksellisesti), poolin voittaja jatkoon ja jatkopelit cup-tyyliin.
Kisoihin osallistuvan ei tarvitse olla minkään seuran jäsen, eikä tarvitse olla liiton kilpailulisenssiä. Pelaajia ei ole vakuutettu, eli varmista oman vakuutuksesi kattavuus! Kisoissa käytetään sulkaisia palloja.

Kisat käydään klo 8.30-22.00 välillä. Kisapäivä aloitetaan näillä näkymin MK-H/C ja/tai MN-H/C – luokalla. Koska aikaa ja kenttiä on rajallisesti, voi olla ettei kaikkia ilmoittautuneita voida ottaa mukaan (esim. 4-5 pelaajan poolin välttämiseksi). Ilmoittauduthan ajoissa, nopeat pelaavat, hitaat eivät! Noin 75 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ehtii hyvin mukaan!

Kisoissa jälleen oma luokka vähintään 50 vuotiaille, ketkä ovat tasoltaan C & Harrasteluokkalaisia. Järjestäjällä oikeus hyväksyä myös sopivia B-luokan pelaajia, mikäli pelaajat ovat senioripisteillä nousseet B-luokkaan. Harrasteluokkaan voivat osallistua sellaiset pelaajat keillä ei ole voittoja kansallisista kilpailuista. Järjestäjällä oikeus hyväksyä luokkiin pelaajia keiden katsotaan sopivan siihen hyvin. Myös luokkien yhdistäminen tehdään tarpeen mukaan.

Järjestäjän kotisivu: www.toijalanvalpas.fi
Ilmoittautumismaksut: Kaksinpeli 16 €, nelinpeli 18 € / pari.
Ilmoittautuminen: toival.sulkapallo@gmail.com TAI lisenssipelaajat Tournamentsoftwaren kautta.
Kisoissa maksuvälineenä käy käteinen.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.5.2020 klo 11.00 mennessä tai pelaajamäärän täytyttyä. Mikäli pelaaja peruu osallistumisen peritään ilmoittautumismaksut.

Linkki pelaajalistaan, kaavioihin, aikatauluihin: Tästä Tournamentsoftwareen

Aikataulut julkaistaan edellisenä viikonloppuna, viimeistään saman viikon maanantaina.

Rajoitukset: Kolme starttia
Kisoista voit ostaa käteisellä palloja, kahvia, ruokaa yms.

Seuraavat kisat kesällä 11.7.2020!