Sulkapallon kesäkurssi 2022 – ei järjestetä

Koronaviruksen vuoksi vuonna 2020 ja 2021 ei järjestetty. 2022 Ei järjestetä

Toijalan Valppas ei järjestä kesällä 2022 lapsille kymmenen kerran sulkapallokoulun 6-10 vuotiaille. Vuoron saaminen varmistuu kevään 2022 aikana. Näillä näkymin kurssi alkaa XX ja päättyy XX. Kurssi olisi kesäsunnuntaisin. Lisää informaatiota myöhemmin, kunhan vuoro saadaan kaupungilta varmistettua. Ilmoittautumisia voi laittaa aikanaan: toival.sulkapallo(@)gmail.com. Opetuksen laadun varmistamiseksi voimme ottaa max. 12 lasta mukaan.

Hinta 10x = 60 € tai kertamaksuna 7 €.
Lapsia ei ole vakuutettu seuran toimesta. Lapsi tarvitsee juomapullon, sisäpelitossut, t-paidan, trikoot tms. ja jos löytyy sulkapallomailan. Mailoja on mahdollista ostaa järjestäjältä.

Alkulämmittelynä toimii erilaiset liikkeet tai hippa tms. Yhdellä kerralla opetellaan aina mailaote sekä pari lyöntiä. Opetteleminen tapahtuu heittämällä toisillemme palloja tai harjoittelemalla yhdellä pallolla tai jopa ilman palloa. Lopuksi kerätään pallot yhdessä laatikkoon ja otetaan joku ”loppuleikki” kaikille iästä riippumatta. Viime kurssilla lapset tykkäsivät pallotella/pelata, joten tällä kertaa sitä on luvassa enemmän viimeisillä kerroilla.

Toijalan Valpas järjesti kesällä 2019 lapsille kymmenen kerran sulkapallokoulun. Sulkapallokoulussa oli tarkoitus kehittyä sulkapallossa ja motorisissa taidoissa. Lasten kanssa tehtiin erilaisia harjoituksia mailan ja pallon kanssa sekä leikittiin sopivia leikkejä apuvälineillä tai ilman. Ohjaajat ovat käyneet 1-tason valmentajakoulutuksen. Ohjaajia oli paikalla 2-4 henkilöä tarpeen mukaan. Sulkapallon kesäkurssi vuonna 2019 noudatti pitkälti Sulkapalloliiton suunnittelemaa Minisulkis-rakennetta.

Kesä 2019, valitettavasti kaikki eivät päässeet viimeiselle kerralle mukaan:

 

Paikkana oli Toijalan Monitoimihalli, Köyvärintie 3, 37800 Akaa.

Vuodelle 2022 keväälle tai kesälle yritetään järjestää kurssia. Ilmoita täällä kiinnostuksesi joko osallistujana tai kurssin vetäjänä: Ilmoita tätä klikkaamalla kiinnostus!