Valppaan Kansalliset 2022 Tampereella

Haettu pääsiäiseksi kansalliset kisat 2022 Tampereelle

Sarjat:
Viralliset: V, A, B, C, 35, 45, 50, 55

Yleistä:

Lahjukset ja niihin verrattavat hankinnat

Valpas on järjestäny palkinnot: löytyy lahjakortteja, tavarapalkintoja ja mitaleita. Palkintojen saamiseen tarvii olla kahren parhaan joukossa.

Pelaaminen

Pelaaminen tapahtuu osoitteessa Tampereen Tenniskeskuksessa, osoitteena toimii toimelankatu 8, Tampere. Tampereelt ja muualtakin nääs sinne pääsee kaikist helpoiten autolla ja navigaattorilla.

Toivottais sit et väki saapuis aijois, ainaki pual tuntii ennen oman pelin alkua halliin ettei tarvis nolona sit kesken kaiken myöhästellä ja väki sais luovutusvoittoi. Harrastepelaajien määrist riippuen, harrasteluokkien pelit pelataan ykspäiväsinä, mut mikäli ei onnistu niin pelataan kakspäiväsinä. Toivottais nääs sitäki, että pelaajat varautuu poolipeleihin, mut voi olla et jourutaa pelaa cup-muodossa. Tehrään ite päätös tästä lähempänä kisoja.

Suunnistus

Pelipaikkana toimii erelleen Tampereen Tenniskeskus. Paikanpäälä olijoita hemmotellaa kahviolla b-oikeuksilla, lavvantaina kahrella lämpimällä ruualla, sunnuntaina kerra. Hallissa on siistit pukuhuoneet lämpimillä saunoilla. Hallin lattia on joustava,puolierojakaan ei oo. Kentillä on vain sulkapallorajat. Kenttiä on käytössä 13 kisojen aikana.

Jännityspalvelu yritetää järjestää paikalle.

Ilmoittautumiset lisenssipelaajilla tournamentsoftwaressa ja harrastepelaajilla sähköpostiosoitteeseen toival.sulkapallo(@)gmail.com

Viralliset luokat:

Virallisena kilpailupallona kisoissa on Smash It no. 1 – joita voit ostaa kilpailupaikalta. Pallot sisältyvät valioluokassa osallistumismaksuun.

Valio: 25,- € / pelimuoto / pelaaja, Muut: kp 20,- € / pelaaja, np 15,- € pelaaja.

Epäviralliset luokat:

Harrasteluokat pyritään pelaamaan pooleissa yksipäiväisenä, mutta pelaajien on varauduttava kaksipäiväisiin kisoihin.

Harrastekisoihin osallistuvan ei tarvitse olla minkään seuran jäsen eikä hänellä tarvitse olla liiton kilpailulisenssiä. Pelaajan tulee kuitenkin itse huolehtia riittävästä vakuutusturvasta, kaikki tapaturmavakuutukset eivät korvaa kilpailuissa sattuneita tapaturmia, varmista oman vakuutuksesi kattavuus!

Kisoissa jälleen oma luokka vähintään 50 vuotiaille, ketkä ovat tasoltaan C & Harrasteluokkalaisia. Järjestäjällä oikeus hyväksyä myös sopivia B-luokan pelaajia, mikäli pelaajat ovat senioripisteillä nousseet B-luokkaan. Harrasteluokkaan voivat osallistua sellaiset pelaajat keillä ei ole voittoja kansallisista kilpailuista. Järjestäjällä oikeus hyväksyä luokkiin pelaajia keiden katsotaan sopivan siihen hyvin. Myös luokkien yhdistäminen tehdään tarpeen mukaan. Huom! Et voi pelata virallisessa kisassa sekä harratekisassa rinnakkain ! ! !

Uusien sääntöjen / teknisten muutosten takia harrastekisa julkaistaan omana kilpailunaan. Mikäli osallistut viralliseen kilpailuun, emme näillä näkymin hyväksy harrasteluokkaan teknisten syiden vuoksi. Jos kansallisiin on tulossa vähän pelaajia (noin 130 pelaajaa), mitä voit seurailla tournamentsoftwaresta, on molemmissa kisoissa pelaaminen mahdollista, mutta ei taattua. Toiveita voi esittää. Harrasteluokkiin otetaan yhteensä noin 40 pelaajaa. Harrastepelaajien on syytä varautua kaksipäiväisiiin kisoihin / pitkiin pelitaukoihin vs Toijalan harrastekisat. Harrasteluokkien alkupelit pyritään pelaamaan poolina ja jatkopelit cup-muodossa. Kansallisissa kisoissa C – luokka on lähes varmasti alusta alkaen cup – muodossa. Soittele Sonjalle, jos jäi epäselväksi.

Järjestäjän kotisivu: www.toijalanvalpas.fi
Ilmoittautumismaksut epävirallisiin luokkiin: kp 20,- € / pelaaja, np 15,- € pelaaja

Ilmoittautuminen: toival.sulkapallo@gmail.com
Kisoissa maksuvälineenä käy käteinen ja kortti.

Rajoitukset: Kolme starttia
Kisoista voit ostaa ainakin palloja

Peliterveisin Toijalan Valpas