Summer Games 11.7.2020

Sarjat:
NK-NN-MK-MN-SN-AVOIN
NK-NN-MK-MN-SN-B
NK-NN-MK-MN-SN-C
NK-MK-NN-MN-SN-HARRASTE
sekä MN-50 C+Harraste

Kilpailuinfo:

Kisoista on tarkoitus tehdä iltapainoitteinen ja rento tapahtuma kaikille, joten varauduthan pelaamaan myöhään illalla. Hikiset kesäkisapelit pelataan Toijalan Monitoimihallilla. Monitoimihallilla on ainakin tähän asti ollut hyvä hieman viilentävä ilmastointi, mikä ei vaikuta pallojen lentorataan.

Kisoissa on käytössä etelän maalta sääntö, että hävinnyt pelaaja jää kyseiselle kentälle näyttämään pisteitä ottelun verran.
Toivottavasti tämä panos saa pelaajat yrittämään ja antamaan vielä enemmän kaikkensa 🙂 Nelinpelissä aina toinen jää näyttämään pisteitä tai miten pelaajat sopivat keskenään. Pisteennäyttäjien kesken arvotaan palkintoja.

Kaikki alkupelit pyritään pelaamaan 3 pelaajan pooleissa (4 pelaajan pooleja poikkeuksellisesti), poolin voittaja jatkoon ja jatkopelit cup-tyyliin.
Kisoihin osallistuvan ei tarvitse olla minkään seuran jäsen, eikä tarvitse olla liiton kilpailulisenssiä. Pelaajia ei ole vakuutettu, eli varmista oman vakuutuksesi kattavuus! Kisoissa käytetään sulkaisia palloja.

Kisat käydään klo 8.30-00.00 välillä. Kisapäivä aloitetaan näillä näkymin MK-H/C ja/tai MN-H/C – luokalla, koska ovat yleensä suurimmat luokat (eniten pelikierroksia). Koska aikaa ja kenttiä on rajallisesti, voi olla ettei kaikkia ilmoittautuneita voida ottaa mukaan (esim. 4-5 pelaajan poolin välttämiseksi). Ilmoittauduthan ajoissa, nopeat pelaavat, hitaat eivät! Noin 80 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ehtii hyvin mukaan!

Kisoissa jälleen oma luokka vähintään 50 vuotiaille, ketkä ovat tasoltaan C & Harrasteluokkalaisia. Järjestäjällä oikeus hyväksyä myös sopivia B-luokan pelaajia, mikäli pelaajat ovat senioripisteillä nousseet B-luokkaan. Harrasteluokkaan voivat osallistua sellaiset pelaajat keillä ei ole voittoja kansallisista kilpailuista. Järjestäjällä oikeus hyväksyä luokkiin pelaajia keiden katsotaan sopivan siihen hyvin. Myös luokkien yhdistäminen tehdään tarpeen mukaan.

Järjestäjän kotisivu: www.toijalanvalpas.fi
Ilmoittautumismaksut: Kaksinpeli 16 €, nelinpeli 18 € / pari.
Mikäli pelaaja peruu osallistumisen peritään ilmoittautumismaksut.
Ilmoittautuminen: toival.sulkapallo@gmail.com TAI lisenssipelaajat Tournamentsoftwaren kautta.
Kisoissa maksuvälineenä käy käteinen ja kortti.

Ilmoittautuminen sulkeutuu pelaajamäärän täytyttyä tai viim. 2.7.2020 klo 11.59 .

Linkki pelaajalistaan, kaavioihin, aikatauluihin: Tästä Tournamentsoftwareen
Tästä pääset Facebook – tapahtumaan

Aikataulut julkaistaan edellisenä viikonloppuna, viimeistään saman viikon maanantaina.

Rajoitukset: Kolme starttia
Kisoista voit ostaa käteisellä palloja, kahvia, ruokaa yms.

Peliterveisin Toijalan Valpas