Helaturnaus torstaina 30.5.2019

 

Tervetuloa Toijalan poolikisoihin Helatorstaina 30.5!

Sarjat:
NK-NN-MK-MN-SN-AVOIN
NK-NN-MK-MN-SN-B
NK-NN-MK-MN-SN-C
NK-MK-NN-MN-SN-HARRASTE
sekä MN-50 C+Harraste

Kilpailuinfo:

Kaikki alkupelit pyritään pelaamaan 3 pelaajan pooleissa (4 pelaajan pooleja poikkeuksellisesti), poolin voittaja jatkoon ja jatkopelit cup-tyyliin. Kisoihin osallistuvan ei tarvitse olla minkään seuran jäsen, eikä tarvitse olla liiton kilpailulisenssiä. Pelaajia ei ole vakuutettu, eli varmista oman vakuutuksesi kattavuus! Kisoissa käytetään sulkaisia palloja.

Harrasteluokkaan voivat osallistua sellaiset pelaajat keillä ei ole voittoja kansallisista kilpailuista. Järjestäjällä oikeus hyväksyä harrasteluokkaan pelaajia keiden katsotaan sopivan siihen hyvin sekä yhdistää tarpeen tullen luokkia.

Kisat käydään klo 8.30-22.00 välillä. Kisapäivä aloitetaan näillä näkymin MK-H/C ja/tai MN-H/C – luokalla. Koska aikaa ja kenttiä on rajallisesti, voi olla ettei kaikkia ilmoittautuneita voida ottaa mukaan (esim. 4-5 pelaajan poolin välttämiseksi). Ilmoittauduthan ajoissa, nopeat pelaavat, hitaat eivät! Noin 75 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ehtii hyvin mukaan!

Kisoissa jälleen luokka vähintään 50 vuotiaille, ketkä ovat tasoltaan C & Harrasteluokkalaisia.

Järjestäjän kotisivu: www.toijalanvalpas.fi
Ilmoittautumismaksut: Kaksinpeli 16 €, nelinpeli 18 € / pari.
Ilmoittautuminen:
toival.sulkapallo@gmail.com TAI lisenssipelaajat Tournamentsoftwaren kautta.
Kisoissa maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Kun ilmoittaudut kilpailuun sähköpostilla kerrothan jos kuulut seuraan.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 24.5.2019 klo 15 mennessä tai pelaajamäärän täytyttyä. Mikäli pelaaja peruu osallistumisen 26.5 jälkeen peritään ilmoittautumismaksut.

Rajoitukset: Kolme starttia

 

Linkki kisaan: https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=AC15DB15-4FF9-45F8-8FA9-2863C270042A

 

Seuraavat kilpailut järjestetään näiltä näkymin Toijalassa lokakuussa sekä Tampereella 14.12.19

Peliterveisin Toijalan Valpas