Ohjeita Lentikseen tuleville

Asuntovaunu- ja telttailualue
Asuntovaunuilla ja teltoilla voi majoittua Savolan kentän pikku-kentälle. Kysy
sähköasioita kentälle tullessasi. Kentällä on koiravartio yöaikaan. Huoltorakennus on yöajan käytössä.

Parkkipaikat

Jos majoitut koululla, tulethan kentälle kävellen. Matka ei ole pitkä. Jonkin verran autoja mahtuu pikku-kentälle. Urheilukentän parkkipaikalla on vähän tilaa sekä lähiympäristössä olevien laitosten pihoissa on vain muutama parkkipaikka. Suosi siis kimppakyytejä. Koulun parkkipaikalle voi myös jättää auton.

Ilmoittaudu tullessasi

Saavu hyvissä ajoin kentälle. Ilmoittaudu kisatoimistossa saapumisestasi.

Kentät

Ylityö- ja vuoronvaihtokiellon myötä, kentällä ei nähdä tuttuja kenttämiehiä. Olemme saaneet avustusta nuoren palkkaamiseksi. Meillä on todella innokas kenttänuori, joka ensimmäistä kertaa tekee tätä työtä. Joten autattehan, jos tulee tilanteita. Hän tekee taatusti parhaansa.

huoltokojut

Kojuissa perinteisesti makkaraa, ruokaa, sämpylää, kaffia, teetä, herkkuja ja jätskiä. Anniskelualuetta unohtamatta. Myynnissä myös alkoholitonta olutta.

Koulumajoitus

On Toijalan Yhteiskoululla (Lastussa). Aamupalaa voi ostaa koululta. Samoin yösyötävää. Majoitusmaksu viikonlopulta on 5€.

Valuutta 😃

Meillä käy eurot käteisenä tai korttina sekä mobiilina. Joka kojussa on korttipääte. Toivotaan, että yhteydet toimii. Mobilepay pitäisi toimia turnaukseen mennessä. Toivotaan niin.

Lentis-karaoke

Lauletaan tuttuun tapaan Ravintola Kruunassa & Klaavassa lauantaina klo 19 alkaen. Lentis-tanssit jorataan Kruunassa ja Klaavassa koko viikonlopun ajan!

Kysy lisää saijaroininen@gmail.com tai 0400434095