Pääsiäisenä 2022 Kansalliset Tampereen Tenniskeskuksella!

Pääsiäisenä Kansalliset viimeista kertaa Tampereen Tenniskeskuksella!

Sarjat:
Viralliset: V, A, B, C, 35, 45, 50, 55

Yleistä:

Kilpailujen ylituomarina toimii ansioitunut Maija Koivula. Valioluokissa tuomarointitehtäviin osallistuvat Pekka Saarinen, Tarja Muikku, Olli Inkinen sekä Sonja Lius. Kilpailujen aikataulussa pysymisestä huolehtii lajin suuri ystävä Kari Hatanpää yhdessä kilpailujen johtajan kanssa tuttuun tyyliin Sonja Lius.

Tälle sivulle julkastaan myös hotellitarjous kisaviikonlopun ajaksi.

Näissä kisoissa harmillisesti pisteennäyttöä ei pystytä järjestämään Valppaan toimesta kaikkiin otteluihin. Ensisijaisesti pyritään näyttämään V,- ja A-luokan ottelut. Seuran ulkopuolelta on pyydetty vapaaehtoisia pisteennäyttötalkoisiin ja kaikki saavat näihin talkoisiin osallistua. Pisteennäyttäjien kesken arvotaan pieniä palkintoja ja konvehdin saa vaihdossa ottelulapusta.

Palkinnot:

Valpas on järjestänyt palkinnot: löytyy lahjakortteja, tavarapalkintoja ja ehkä mitaleita. Palkintojen saamiseen tarvii olla kahden parhaan joukossa.

Pisteennäyttäjien kesken arvotaan myös palkintoja.

Pelaaminen:

Pelaaminen tapahtuu Tampereen Tenniskeskuksessa, osoitteena toimii toimelankatu 8, Tampere.
Toivotaan että väki saapuu ajoissa, ainakin puoli tuntia ennen oman pelin alkua halliin ettei tarvis nolona sit kesken kaiken myöhästellä ja väki sais luovutusvoittoja.

Pelipaikasta:

Paikan päällä kahvio b-oikeuksilla, lauantaina ja sunnuntaina lämpimät ruuat. Hallissa on siistit pukuhuoneet lämpimillä saunoilla (riippuen koronatilanteesta). Hallin lattia on joustava, puolierojakaan ei ole. Kentillä on vain sulkapallorajat. Kenttiä on käytössä 10-13 kisojen aikana. Ilmanvaihto on erinomainen isolla porukalla ja hallissa on aina lämmin, joten olosuhteet ovat mahtavat! Ei tunkkaisia, ahtaita kisoja täällä!

Kisojen aikaan käydään myös suuret tenniskisat, joten porukkaa on hallissa paljon. Ethän tuki hallin seinustoja ym. kulkuväyliä. Hallin pihassa on 2 parkkipaikka-aluetta, pysäköidä voi myös tien viereen tai tyhjälle alueelle tien alussa heti liikennevalojen jälkeen.

Jännityspalvelu yritetää järjestää paikalle ja kisoissa tavaramyyntiä. Kisojen tavaramyynnistä vastaavat Victor ja Ling-Mei. Tuotteisiin pääset tutustumaan: Victor kauppaan sekä LingMei kauppaan

 

Viralliset luokat:

Virallisena kilpailupallona kisoissa on Smash It no. 1 – joita voit ostaa kilpailupaikalta. Pallot sisältyvät valioluokassa osallistumismaksuun. Kisojen ylituomarina toimii Maija Koivula. Yritetään myös järjestää tuomareita valioluokan otteluihin.

Valio: 30,- € / pelimuoto / pelaaja, Muut: kp 22,- € / pelaaja, np 15,- € pelaaja.

Epäviralliset luokat:

Luokat: MK, NN, MN, SN, max. 8-12 pelaajaa / luokka

Harrasteluokat pyritään pelaamaan pooleissa yksipäiväisenä, mutta pelaajien on varauduttava kaksipäiväisiin kisoihin.

Harrastekisoihin osallistuvan ei tarvitse olla minkään seuran jäsen eikä hänellä tarvitse olla liiton kilpailulisenssiä. Pelaajan tulee kuitenkin itse huolehtia riittävästä vakuutusturvasta, kaikki tapaturmavakuutukset eivät korvaa kilpailuissa sattuneita tapaturmia, varmista oman vakuutuksesi kattavuus!

Huom! Et voi pelata virallisessa kisassa sekä harrastekisassa rinnakkain ! ! !

Uusien sääntöjen / teknisten muutosten takia harrastekisan otteluohjelma toimitetaan pelaajalle näillä näkymin sähköpostilla, ei ole netissä mitään kaavioita. Mikäli osallistut viralliseen kilpailuun, emme hyväksy harrasteluokkaan teknisten syiden vuoksi. Harrasteluokkiin otetaan yhteensä ilmoittautumisjärjestyksessä 8-12 pelaajaa / luokka, eli kaikki eivät pääse pelaamaan. Harrasteluokkien alkupelit pyritään pelaamaan poolina ja jatkopelit cup-muodossa. Poisjääntien sattuessa tilalle saa tulla uusi pelaaja / pari ja poolit saatetaan viime hetkellä arpoa uudestaan tai muuttaa, jotta saadaan kaikille kaksi peliä.

Osallistujalista harrasteluokkiin julkaistaan tähän.

Soittele Sonjalle, jos jäi epäselväksi.

Järjestäjän kotisivu: www.toijalanvalpas.fi
Ilmoittautumismaksut epävirallisiin luokkiin: kp 22,- € / pelaaja, np 15,- € pelaaja
Epävirallisten luokkien kisamaksut maksetaan heti paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä! EI LASKUTETA SEUROJA.

 

Ilmoittautumiset lisenssipelaajilla tournamentsoftwaressa ja harrastepelaajilla sähköpostiosoitteeseen toival.sulkapallo(@)gmail.com

Kisoissa maksuvälineenä käy käteinen ja kortti.

Peliterveisin Toijalan Valpas