Lentis 2021 peruttu!!

TIEDOTE

Toijalan Valppaan johtokunta on tänään 12.8.2021 yksimielisesti päättänyt, että Toijala-Lentistä ei tänä vuonna järjestetä. Toijala-Lentiksellä on pitkät perinteet, ennen kaikkea seuralle. Tämän vuoden tapahtuma olisi ollut järjestyksessään 42.

Akaan koronatilanne on pahentunut viimeisen viikon aikana. Tällä hetkellä korona-taudin voi saada mistä vaan. Suurin osa tartuntojen läheistä on epäselviä, eli tartuntaketjua ei ole saatu selvitettyä.

Teimme perusteellista työtä yhdessä eri tahojen viranomaisten kanssa selvittääksemme niin pelaajien kuin talkoolaistenkin terveyden ja turvallisuuden ylläpitämisen. Tiedämme, että Lentis-porukka osaa käyttäytyä turvallisuusohjeiden mukaisesti ja ovat vastuuntuntoisia ihmisiä. Tämän kaikki sai todeta viimeistään viime vuonna, jolloin sairastuneet jäivät kotiin ja pelaajat muutenkin käyttäytyivät koko viikonlopun ajan varovaisemmin kuin normaalisti.

Haluamme, että te kaikki ja me pysymme terveinä. Emme halua ottaa riskiä yhdenkään ihmisen sairastumisesta.

Pahoittelemme tilannetta.

Nähdään ensi vuonna!

Toijalan Valpas
Johtokunta