TIEDOTE LENTIKSESTÄ KORONA-VIRUKSEN AIKANA!

Korona-viruksen myllertäessä olemme tehneet suunnitelman Lentiksen varalle.

Viruksesta huolimatta, järjestämme tapahtumaa normaaliin tapaan. Huomioimme koronan suunnitelmissamme.

Ilmoittautua voi normaaliin tapaan. Mikäli Lentis joudutaan koronan takia perumaan, palautamme jo maksaneille osallistumismaksut. Uudet ilmoittatutujat voivat maksaa osallistumisen vasta toukokuun lopussa, kun selviää voiko Lentiksen järjestää. Itse tapahtumassa huomioimme koronan vaikutuksen ja varaudumme siihen lisäten talkoolaisten ja osallistujien hygieniamahdollisuuksia (käsidesipisteitä, vesipisteitä, tiiviimpää wc-huoltoa, käsienpesua jne.).

Eli otamme normaaliin tapaan ilmoittautumisia vastaan. Ja tietenkin toivomme, että korona on väistynyt ennen kesäkuuta.

Aurinkoista kevättä kaikille!