INFO pelaajille: Sulkapallon Tähtikilpailut Tampereella 15.2-16.2.20

Tervetuloa Tampereelle kisailemaan!

On tullut kyselyä pelaajilta liittyen koska pelataan ja mitä. Harrasteluokat pyritään pelaamaan yksipäiväisenä kisana poolimuodossa. Mikäli tämä ei ole mahdollista suuren pelaajamäärän vuoksi, pelataan harrasteluokat cup-muodossa lauantaina ja/tai sunnuntaina. Pelaajien on syytä varautua kaksipäiväisiin kisoihin kaikissa luokissa. Nämä asiat varmistuvat ilmoittautumisen päätyttyä 7.2.2020. Harrastepelaajia otetaan max. 18 paria/pelaajaa/luokka. Muutama ilmoittautuminen on tullut jo. Harrastepelaajien ilmoittautumisiin vastataan helmikuun alussa. Harrasteluokissa ei ole seuran toimesta pisteennäyttäjiä näissä kisoissa, eli pelaajat huolehtivat pisteiden laskusta sekä tuloksien toimittamisesta toimitsijapöydälle itse.

Juniori- sekä senioriluokat pyritään pelaamaan yksipäiväisenä lauantaina tai sunnuntaina. Tämä selviää aikaisintaan 7.2.2020 virallisen ilmoittautumisen päätyttyä.
Yleisten luokkien ottelut pyritään pelaamaan lauantaina niin pitkälle kuin mahdollista.

Tällä hetkellä kisoihin on ilmoittautunut 50 pelaajaa mukaan. Odotamme vähintään 150 pelaajaa mukaan, mutta 200 voi mennä myös rikki.

Muistakaahan ilmoittautua ajoissa! Matti myöhäiset jäävät kisasta ulos.