Joulukuussa kisataan sulkapallossa Tampereella 14.12

Victor – Poolikisat 2019

Valpas on järjestänyt Victor Finland Oy:n tuella jo kaksi epävirallista turnausta Tampereen Tenniskeskuksessa. Tällä kertaa kiireisen alkuvuoden takia, kisa järjestetään jo joulukuussa. Kisoihin ovat tervetulleita kaikki ympäri Suomea! Tähän asti ”tennarin” turnaus on ollut suosittu ja pelaajia on saatu yli 100 mukaan. Kisapaikalla on tarjolla laadukasta lounasta päivällä, kahvio koko päivän B-oikeuksilla ja saunat ovat lämpimänä. Harvoin epävirallisissa kisoissa on näin hyvät palvelut. Kisapaikalla on myös myynnissä Victorin tuotteita ja uusia mailoja pääset testaamaan paikan päällä. Suurissa luokissa voittajat palkitaan pallotuubeilla. Nyt on loistava tilaisuus kaikille tulla tutustamaan halliin, sillä keväällä pelataan viralliset tähtikilpailut tässä paikassa. Odotamme taas paljon pelaajia tähän turnaukseen, joten ilmoittaudu ajoissa tournamentsoftwaressa tai sähköpostilla! Ilmoittautuminen on auki. Tervetuloa!