Kauden sulkapallokilpailut 2019-2020

Hei taas kaikille sulkapalloilijoille!

Kisakärpänen on purenut jo moneen ja sulkapallokausi alkaa virallisesti tämän kuun lopussa. Valppaalla on jälleen uusia kuvioita kilpailujen suhteen.

Lokakuussa pelataan perinteinen sulkapalloturnaus. Tässä kisassa tukijana toimii muoviteollisuuden parissa toimiva Extron-Mecanor! Tervetuloa tutuilla säännöillä pelattavaan Extron-Turnaukseen lauantaina 26.10.2019 Toijalaan!

Viime kaudella kokeilimme Tampereella kilpailujen vetämistä. Saimme paljon mukavaa palautetta sekä kiitosta pelaajilta tästä. Pieneltä seuralta tämä vaatii enemmän ponnisteluja, mutta kiitos pelaajien avun ja kannustuksen turvin järjestämme kisan taas. Kevään sijaan pidämmekin Victor-Poolikisan joulukuussa. Tervetuloa poolikisoihin lauantaina 14.12.2019 Tampereen Tenniskeskukselle!

Loppiaisturnaus on suunnitteilla.  Ajatuksena on pitää pelkkä nelurikilpailu. Palataan tähän myöhemmin.

Toijalan Valpas järjestää ensimmäisen virallisen sulkapalloliiton alaisen turnauksen! Kilpailu on historiallinen Valppaan sulkapallojaostolle ja tämä tapahtuma tullaan painamaan kirjoittamattomiin historiankirjoihin. Bonuksena kilpailu tulee olemaan tähtikilpailu! Ranking-pisteitä on luvassa lisenssipelaajille rutkasti. Tästä tiedotetaan Facebookissa sekä sivuillamme lähempänä joulukuun aikana. Koska meille harrastetoiminta on tärkeää, pelataan näiden kisojen ohessa myös harrasteluokat sekurissa, miesten nelurissa sekä kaksarissa. Valitettavasti ilman lisenssiä ei voi osallistua muihin luokkiin, mutta tähän ratkaisuna voisi olla kertalisenssi, jos kuulut sulkapalloseuraan. Valppaan historialliset Tähtikilpailut järjestetään Tampereen Tenniskeskuksessa 15.2.2020-16.2.2020. Majoitustarjouskin Scandicilta on saatu tähän viikonloppuun. Huoneet ovat varattavissa nyt jo ja sähköpostilla voit kysyä ohjeet varauksen tekemiseen.

Eiköhän me toukokuun Helaturnauksessa 21.5.20 lätkitä vielä sulkaa yhdessä. Jookos?

Tervetuloa kisoihin!