Sulkapallon kesäkurssi 2019

Toijalan Valpas järjestää kesällä 2019 lapsille kymmenen kerran sulkapallokoulun. Sulkapallokoulussa on tarkoitus kehittyä sulkapallossa ja motorisissa taidoissa. Lasten kanssa tehdään erilaisia harjoituksia mailan ja pallon kanssa sekä leikitään sopivia leikkejä apuvälineillä tai ilman. Ohjaajat ovat käyneet 1-tason valmentajakoulutuksen. Ohjaajia on paikalla 2-4 henkilöä tarpeen mukaan. Sulkapallon kesäkurssi noudattaa pitkälti Sulkapalloliiton suunnittelemaa Minisulkis-rakennetta.

Lapsi tarvitsee juomapullon, sopivat vaatteet (t-paita/trikoot/shortsit), sisäpelikengät sekä sulkapallomailan. Sisäpelikengät ovat ehdottomat, ei saa olla sukkasillaan. Sulkapallomaila ei ole välttämätön. Vuorolta on mahdollisuus ostaa maila: lastenmaila 10€, laadukas hiilikuituinen lastenmaila 25€, aloittelijanmaila 15€, hiilikuitumaila 35 €. Järjestäjältä löytyy muutama maila lainaksi vuoron ajaksi. Lapsia ei ole vakuutettu, joten tarkista vakuutuksenne kattavuus.

 

Paikkana on Toijalan Monitoimihalli, Kyövärintie 3, 37800 Akaa.

Lapsille: 6 – 9 vuotiaat

Sunnuntaisin 2.6-18.8 kello 15.20-16.45

Ei kurssia: 23.6 & 7.7, mutta vuoroa saa käyttää halutessaan sulkapallon pelaamiseen maksutta (verkot+tolpat itse laitettava)

Osallistumismaksut: 55 € (sisältää 10 ohjattua kertaa) tai 7 € / ohjattu kerta. Maksu suoritetaan käteisellä vuoron alussa.

Ilmoittautuminen: Lotta Suni / toival.sulkapallo@gmail.com (040 7040 447)

Otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla.

 

Kannattaa myös tarkastaa varmuuden vuoksi kyseisellä viikolla Toijalan Monitoimihallin tapahtumavaraukset: https://www.akaa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/harjoitusvuorojen-peruutukset-ta/

Mikäli joku sunnuntai peruuntuu hyvitetään osallistumismaksusta pitämättä jäänyt osa.

 Lapsi on tervetullut koska vain mukaan kesän aikana, kunhan vain sovit edellisenä päivänä tulosta.
Ilmoitathan myös etukäteen, jos lapsesi ei pääse osallistumaan jonain päivänä.

 Tervetuloa!