Sulkapallossa 7.11.2018 ”Pelisysteemi ahtaille vuoroille” kokeilu

  1. Pelataan puolen kentän kaksinpelejä 6 pisteeseen, n. 20 min yhteensä. Erän voittaja siirtyy kohti kenttää 1, häviäjä kohti kenttää 3, aina kenttäpuolikas kerrallaan. Reunimmaisella kenttäpuolikkaalla 1. voittaja / 3. häviäjä ei liiku.
  2. *Mikäli pelaajia on pariton määrä, toteutetaan vaihtovuoro keskimmäisen kentän puolessa välissä. Parittomassa tapauksessa keskikentän sisällä laskussa oleva(hävinnyt) pelaaja joutuu vaihtoon. Jos pelaajia ei ole kolmea kentällistä ”keskikenttä” määräytyy puolikkaiden keskelle, parittomassa tapauksessa lähemmäs 1. päätyä. Kun 20 min aika päättyy pelataan erät loppuun ja siirrytään vielä edellä olevan mukaan uusille paikoille. Uusista vastustajista tulee nelinpelipareja.
  3. Pelataan nelinpelejä 6 pisteeseen, yhteensä n. 30 min. Erän voittanut pari siirtyy kohti kenttää 1, hävinnyt pari kohti kenttää 3, pareja ei vaihdeta. Reunimmaisella kenttäpuolikkaalla 1. voittanut / 3. hävinnyt pari ei liiku.
  4. *Mikäli pareja on pariton määrä, toteutetaan vaihtovuoro. Keskikentällä hävinnyt pari joutuu vaihtoon. Mikäli pelaajia on pariton määrä 1 kentällä hävinneestä parista toinen joutuu vaihtoon. Jos pareja ja pelaajia on pariton määrä eli 3 ylimääräistä pelaajaa, tehdään molemmat ylläolevat eli kahdessa paikassa vaihtopenkki. Kun 30 min aika päättyy pelataan erät loppuun ja siirrytään vielä edellä olevan mukaan uusille paikoille.
  5. Muodostuneilla kenttäjaoilla pelataan jäljelle jäänyt aika. Pareja saa ja pitää vaihdella pelaajien parhaan näkemyksen mukaan KENTÄN SISÄLLÄ.
  6. *Mikäli pareja on pariton määrä on keskikentällä yksi vaihtopari eli vaihtovuoroon joutunut pari. Mikäli pelaajia on pariton määrä on 1 kentällä yksi vaihtopelaaja.
  7. Vuoron lopuksi otetaan vielä äänestys siitä, kuinka moni osallistuneista toivoo, että näin pelataan myös jatkossa a) joka keskiviikko, b) 2 kertaa kuussa tai c) kerran kuussa.